Rozhodla jsem se v době záplav knihou pomoci. Pro bližší informace mi napište na e-mail podpora@macapavlisova.cz.

24% z prodejní ceny knihy věnuji tam, kde peníze mohou pomoci a rozhodnete o tom vy.

Cítíte, že váš život se točí jen kolem péče o ostatní a na vás samotné nezbývá čas?

Zdá se vám, že se váš den skládá jen z nekonečných povinnostístresu?

Nosíte v srdci velký sen, ale jako vytížená žena nevíte, jak ho uskutečnit?

Ukáži vám cestu k tomu, jak začít (zase) snít a ani to nezabere tolik času.

Znám to ze své zkušenosti:

  • nemám čas
  • nemám čas ani na sebe
  • musím se starat o rodinu ...
  • práce mě vyčerpává
  • mám nekonečný seznam úkolů
  • musím vyhovět ostatních
  • nemohu si dovolit vypnout
  • natož si přečíst knížku

Poznáváte se v některém z uvedených bodů?

Věřte, že nejste sama. Vím přesně, jak se cítíte, protože jsem na vašem místě byla i já a dlouho.

Připadala jsem si jako žena chobotnice, které ale ani všechna ta chapadla nestačila k tomu, vše zvládnout, vše stihnout, vše zajistit ....

Záviděla jsem všem těm ženám lotosového květu, které žily život v rovnováze a harmonii.

Řešení se našlo a já vyplula ke změně:

  • našla jsem si čas pro sebe, i když se to zdálo nemožné
  • stanovila jsem si priority, kde nejdůležitější jsem já sama
  • naučit jsem se, jak lépe zvládat každodenní povinnosti
  • překonala jsem vyčerpání a našla novou energii
  • objevila radost v dopřávání si chvilky klidu
  • dovolila jsem si zase snít
  • dovolila jsem si za svými sny jít
  • chytila jsem vlnu a nechala se svézt

Nohy nahoře je pro vás sci-fi, přání zažít nebo skutečnost?

MÁM PRO VÁS ŘEŠENÍ

Vydejte se i vy na cestu, kde objevíte nové možnosti a získáte inspiraci pro lepší život. 

ŘEŠENÍ EXISTUJE

Najděte návod, jak žít život v rovnováze v mé knize "Chyť vlnu a nech se svéZt"...

Rolí, kým jsem, je mnoho...
Především jsem ale žena, která si ráda plní své sny a ráda pomáhá. 

Vydat knihu bylo nejenom mým snem, ale vnímám ji jako své poslání. Poslání pomoci všem těm, kteří se ve svých rolích ztratili, hledají nebo se snaží najít směr své plavby životem.

Je rok 2024,

Sedím v kavárně na zámku a naposledy kontroluji svoji první knihu než ji odešlu do tiskárny. Otevření kavárny bylo snem mojí kamarádky a opravdu se splnil. Neuvěřitelný pocit, už je malý krůček a splní se i ten můj sen, sen vydat knihu. Popíjím své oblíbené Latte macchiato, které si mám narozdíl od prvního dne v kavárně, čím zamíchat. Cítím se neskutečně šťastná, ale nebylo tomu tak vždy ...

Úryvek z mé knihy "Chyť vlnu a nech se svéZt"

V halence, sukýnce a podpatečcích jsem si to metelila kolem vývěsní tabule, která je umístěna nedaleko mého pracoviště a jen letmo po ní hodila svým pohledem.

Ano metelila, protože stíhat ve lhůtě 30 minut polední pauzy nakoupit uzeniny v sexy oblečení, to je jako nastoupit do sprintérského závodu, ale za stížených podmínek, jelikož to, co jsem měla na sobě, se rozhodně nerovnalo pohodlnému trikotu závodníka. I když v cíli byl stejně upocený a přiléhavý z toho, jak se to na mě vše lepilo.

V momentě mého pohledu na vývěsní tabuli jsem zrovna sbírala poslední síly, neboť v tuto chvíli nebyla cílová rovinka rovinkou, nýbrž kopcem, který musím vyjít v co nejkratším čase tak, abych do práce stihla přijít v limitu polední pauzy.

V této části mého dobrovolného sprintérského závodu mám vždy jazyk ne na vestě, ale až na lodičkách, jelikož musím v cílové rovince přiložit čipovou kartu k docházkovému terminálu včas. Všichni ale dokonale známe, jak to v životě chodí.

V této části mého života mě zastavila chvíle, která rozzářila můj život. Pak přišly ale ty, které tak veselé nebyly, i když ... Záleží na úhlu pohledu – nemusela jsem nic dělat, bylo o mě postaráno, jídlo 3x denně zajištěno, kolem mě uklizeno, krásný výhled ...

Úryvek z mé knihy "Chyť vlnu a nech se svéZt"

Asi by to bylo moc hezké ráno, kdyby člověk neležel v nemocnici. I přesto ten výhled z okna stál za to. Vidět Pražský hrad v mnoha různých hodinách, za různého počasí, bylo až pohádkové. A co na tom, že to bylo z nemocničního lůžka.

Můj zdravotní stav byl horší než energie načerpaná z úvodního videa, a tak jsem se z domácího prostředí přesunula do nemocničního. Bylo tady o mě, díky celému úžasnému personálu, skvěle postaráno.

Oknem prostupovaly do pokoje paprsky ranního sluníčka a pokojem se linula vůně bílé kávy. S nadcházejícími dny, a plněním úkolu z prvního dne kurzu osobního rozvoje, jsem začala pociťovat vděk za to, že tu mohu být. Věděla jsem, že to nebude trvat dlouho
a bude mi lépe.

Z žádné rány jsem nekrvácela, ale otoky nohou byly jasným důkazem toho, že hasí požár, který se odehrával uvnitř mě. Požár způsobený přehřátím mého vlastního motoru.
Teď jsem však byla připravená to změnit, už jsem věděla jak. Dostala jsem ten potřebný návod.

„Třeba napište knihu …“ zaslechla jsem její povzbudivý hlas, když jsem si po snídani v nemocnici pustila do svých sluchátek další den jejího kurzu.

Už v tuto chvíli víte, že jsem se opravdu zastavila, protože čtete prodejní stránku mé knihy "Chyť vlnu a nech se svéZt", opravdu jsem vykročila a dovolila si zase snít a za svými sny jít. Pokud teď funguje tlačítko pro objednání knihy, stáváte se i vy součástí splněného snu.

Jaký pocit to ve vás vyvolává?
  • Cítíte radost, že jste součástí splnění něčího snu?
  • Vzbudilo to ve vás pocit inspirace a motivace k plnění vlastních snů?
  • Připomnělo vám to snad některý z vašich snů?
  • Zažíváte nostalgii, když si vzpomenete na své vlastní splněné sny?
  • Nebo pociťujete smutek, že některé vaše sny ještě nejsou splněné?

Dovolte si i vy zase snít a za svými sny jít … 

Dovolte si zase snít a za svými sny jít ... Dovolte si udělat ten první krok a opravdu vykročit k splnění vašeho snu … Dovolte si, aby byl život chvíli jen o vás třeba jen tím, že se začtete do mých řádků a objevíte sen, který byl dávno zapomenut v průběhu každodenní vytíženosti. Dovolte si to. Když můžu já, můžete i vy!

ZASLOUŽÍTE SI TO

NEODKLÁDEJTE TO

NEODKLÁDEJTE SAMA SEBE

na až někdy. To si nezasloužíte!
Co díky knize získáte:
  • Získáte nový pohled na seznam každodenních povinností, který můžete okamžitě zařadit do svého života a získat tak lehkost při jejich plnění
  • Jednou provždy pochopíte, že snít můžete i vy, a že se dají plnit i sny, které se na začátku skutečně zdají být neskutečné a neuskutečnitelné
  • Díky knize pochopíte, že nejste sama stejně jako to, že nejste špatná máma
  • Únik a úleva, to znamená, že si při knize jednoznačně odpočinete

Kniha „Chyť vlnu a nech se svéZt“ vypráví můj opravdový příběh. Příběh ženy, která chtěla pro všechny to nejlepší, a když měla pocit, že tomu tak je, necítila vůbec nic. Byla tady a teď. Bez pocitu naděje a snů. Pocitu, že je vlastně jedno, co je za den. Pocitu, že je jedno, kdy je teď. Než mi to došlo. Možná mi bylo jedno, co je teď, ale vyděsilo mě, že stejné teď může být i za 10 let … Ten stejný starý gauč, stejný koberec, stejné pocity …        

A tak jsem si najednou dovolila zase snít a za svými sny si jít. Rozhodla jsem se chytit vlnu a nechat se svézt, překovat bouře i čelit vichřicím, ale snažit se cestou neztratit víru v sebe a své sny. 

Tato kniha ale není jen o snění, je o mé plavbě životem, někdy plné slz, naděje i beznaděje, ale i smíchu a úspěchu. Můžete se při ní smát i plakat, avšak jejím hlavním posláním je pocítit vděk. Vděk za život. A i když teď třeba nežijete život podle svých představ, máte možnost to změnit. A o tom je i tato plavba, která vypráví o dvou „maminách“, co si dovolily snít a za svými sny vyplout na moře plné nečekaných vln a občasných bouří proto, aby pokaždé pocítily vděk za to, když je moře klidné a svítí sluníčko …

Co vám kniha nabízí:
  • 1
    Úleva a únik od každodenního stresu:
    Kniha vám poskytne okamžiky klidu a úniku od hektického každodenního života. Během čtení se ponoříte do jiného světa, kde můžete na chvíli zapomenout na své povinnosti a stres, a jednoduše si užít čas jen pro sebe.
  • 2
    Získáté nové perspektivy:
    Naše příběhy a zkušenosti vám nabídnou nový pohled na řešení problémů. Můžete se inspirovat našimi strategií a rozhodnutími nebo si udělat vlastní úsudek, jak lépe zvládat vlastní životní situace.
  • 3
    Emocionální podpora a povzbuzení:
    Kniha vás provede cestou plnou emocí, které vás mohou rozesmát, rozplakat i povzbudit. Tento emocionální zážitek vám poskytne vnitřní sílu a pocit, že i vy dokážete překonat všechny překážky a dosáhnout svých snů, stejně jako my.
  • 4
    Pocit povzbuzení a motivace:
    Naše příběhy vám mohou přinést pocit povzbuzení a inspirace. Ukáži vám, že i ve zmatku a každodenním shonu lze dosáhnout svých snů. Naše příběhy vás naplní novou energií a odvahou čelit vlastním výzvám.
  • 5
    Posílení pocitu sounáležitosti:
    Čtení o dalších ženách, které procházejí podobnými životními situacemi, vám přinese pocit, že nejste sama. Tato kniha vám připomene, že existuje mnoho žen, které sdílejí vaše radosti i starosti, což může být velmi uklidňující a posilující.
Chyťte vlnu a vyplujte ...

Představte si, že se díky našim příběhům znovu naplníte odhodláním a vírou, že i vy můžete dosáhnout toho, po čem toužíte. Tato kniha není jen o snech – je o odvaze je naplnit a o síle ženské solidarity. Jen si to představte ten pocit, kdyby se vám podařilo splnit si váš sen. 

Kniha "Chyť vlnu a nech se svéZt"
stojí 399,-Kč + poštovné a balné 99,-Kč
akce POMOC do 24.10.2024 
24% z prodejní ceny půjde na pomoc
O tom, komu půjde finanční částka, se bude hlasovat na mých sociálních sítích.
Neocenitelná hodnota

Sdílet svůj osobní příběh o plavbě za splněním snu má pro mě nevyčíslitelnou hodnotu.

V knize otevřeně popisuji svou plavbu, včetně všech bouří a neúspěchů.

ŽIVOTNÍ ZKUŠENOSTI

Mé životní zkušenosti mohou být pro vás velmi přínosné.

Můžete se vyhnout úskalím, která potkala mě.

DVA PŘÍBĚHY

V knize se prolínají dva životní příběhy, které na sebe navazují.

Tento jedinečný formát dodává knize ještě větší hodnotu a hloubku.

Citáty:

Knihu doprovází řada mých citátů, které vás mohou pobídnout k hlubšímu zamyšlení.

"I letmý pohled někdy stačí k tomu vidět realitu, kterou vidět nechceme."

Věříte na sílu snů?

Milé čtenářky, možná si říkáte, že by to bylo fajn splnit si svůj sen, ale stále ještě je vás obava: z nedostatku času, plnění každodenních povinností,  nechutí něco číst, chybějící energií ... Naprosto vás chápu, koneckonců o tom všem jsem napsala jednu celou knihu, ale ... 

Jak dlouho chcete naplňovat svojí energií ostatní a ne samy sebe?
Kdo si to víc zaslouží? Všichni ti kolem, pro které se obětujete nebo vy sama?
Kdo je ta unavená čtenářka, která se alespoň na chvíli potřebuje zastavit?

Řekněte STOP a na chvíli se zastavte ... 

Kdo říká, že musíte odpočívat celý den (klidně dva si zasloužíte, ale to si asi ani nedokážete představit, v tuto chvíli je to možná pro vás stejně nereálné jako vaše sny) a možná pro některou z vás už tohle může být tím splněným snem - mít chvíli pro sebe. A pro některé se to může zdát v tuto chvíli jako nesplnitelný sen - mít pár hodin volna jen pro sebe.

Kdo říká, že to musí být celý den?

Začnete aspoň malou chvílí … Ale udělejte to, vykročte, vyzkoušejte si to … Svět se nezboří … Stačí se jen na chvíli zastavit.

Kdo říká, že tu knížku musíte přečíst hned celou?

Posláním mých řádků je vás aspoň na chvíli zastavit. Dovolit si se nadechnout, odpočinout, přijít na jiné myšlenky, utéct od všeho, přenést se do říše snů. Dovolte si i vy najít v sobě tu malou holčičku, která když snila, neznala hranic. Dovolte si i vy vykročit ke splnění alespoň jednoho třeba jen opravdu malého snu, ať si zažijete zase ten pocit, když se sen stane skutečností.

Nechám vás teď nahlédnout do jednoho takového snu. Snu mé kamarádky, která se rozhodla, že zanechá účetnictví a otevře si kavárnu na zámku. Že to zní až neskutečně? I přes překážky se sen stal skutečností a vy se právě teď můžte stát jeho součástí.

Cítíte tu energii, cítíte tu krásu, cítíte tu pomyslnou vůni kávy nebo domácí limonády různých příchutí nebo byste ráda ochutnala rakytníkový nanuk? Co by to bylo, co byste si v této kavárně ráda objednala?

Co máte ráda? Co máte ve svém životě ráda? Pokud byste si měla najít chvíli čas na sebe, co by to bylo? Kam byste chtěla utéct od všech těch povinností, které místo by to bylo?

Kde byste chtěla strávit čas sama se sebou, chvíli beze všech a bez všech těch povinností, které místo by to bylo? Kde byste chtěla sedět s knihou v ruce a číst? Je nějaké takové místo ve vašem okolí? 

KDYŽ MŮŽEME MY, MŮŽETE I VY

Nejsme jiné než vy, nejsme žádné superženy, nemáme žádné dary a výjimečné schopnosti, nemáme ani ty muže, i když v knize se pan Božský objeví, platíme všechny účty samy, máme běžné každodenní povinnosti související s chodem domácnosti i péčí o naše děti. Jen jsme si řekly DOST a začaly žít život, který je o nás. 

Máte „ten dar“, že umíme snít ve velkém a to je důvod, proč vnikla tato kniha a tyto webové stránky. Obě víme, že 2 > 1 a jsme toho důkazem, protože když jedna nemohla, byla tu ta druhou v roli podpory a opory. Pokud nemáte ve svém okolí nikoho, kdo by vám dělal "sparing partnera", přidejte se do mé FB skupiny Na jedné vlně a vyplujte společně se mnou. 

Pokud dám na misku vah svůj život v povinnostech a svůj život splněných snů, který myslíte, že má pro mě větší cenu?
role utahané matky nebo šťastné ženy
I přesto, že cesta byla velmi trnitá, jednoznačně snít a jít!!!
Přečtěte si v knize, jaká byla moje výchozí pozice

Dovolte si snít o snech, o kterých se vám ani nestalo. Ve své fantazii si můžete představovat cokoliv. Myslíte si snad, že když jsem se v jedenácti zamilovala do mého idola zmíněného v knize, že jsem si myslela, že ho někdy potkám nebo snad dostanu pusu na uvítanou??? Nemyslitelné, byl v tu dobu pro obyčejnou holku naprosto nedostupný.

pozitivní nákaza

Ale nevzdala jsem to a snila. Tato kniha má za cíl "nakazit" každou čtenářku elánem, nadšením a touhou splnit si svůj sen. Pokud vás moje kniha jakkoli zklame, nabízím vám vrácení peněz. Záleží mi na tom, abyste byly spokojené, takže máte 14 denní garanci na vrácení penež od obdržení knihy na vaši adresu a to bez nutnosti udání důvodu.

Vzkaz v láhvi: "Chyťte vlnu a nechte se svéZt"

Můžete mě najít na Facebooku

připojit se k mé FB skupině

Můžete mě najít na Instagramu

Můžete mi poslat email

info@macapavlisova.cz